Party på ingång! Alternativ till alkohol?

Tju alla biffar och biffinnor därute, hoppas att ni mår suveränt! Imorgon blir det party, och som blivande biff tänkte jag ta det lugnt med rusdryckerna, någon som vet några bra alternativ till alkohol? Kanske ett sexpack redbull? Kramar i massor till er alla, ha en underbar helg!!!


Ta det lugnt med rusdryckerna i helgen gott folk!

Grattis till körkortet Dan!

Detta inlägg vill jag tillägna min käre broder, vapendragare och kelgris, nämligen Dan! Dan har nämligen varit förbannat grym och skaffat körkort i veckan, grattis i massor min vän! Det har sannerligen blivit ett beundransvärt mannskap av den killen, gång på gång klarar han livets utmaningar utan att knäckas, en riktig klippa! Keep up the good work Dan, fortsätt visa vem som är direktörN^ i huset! Love ya!


Danen visar hur man kalasar!


Sparka läderkula? Inga problem för min kompis Dan!


Dan och hans fina fruga Lisette! Tack för att du tar så väl hand om min vän tjejen!

Dags att återuppliva bloggen! Tack till alla som kikat in trots uppehållet <3

Tju alla ljuvliga därute! Idag återupplivar jag bloggen! Trots dålig uppdatering så har jag faktiskt kört på rätt ordentligt med träningsprogrammet, nu är det bara 6 veckor kvar. Igår blev det ett stenhårt pass med broder Emil, en riktigt ådersprängd kille vars utséende för tankarna till en grekisk gud, som körsbäret på toppen är han också en riktigt ödmjuk och underbar vän. Vi tränade som att det inte fanns någon morgondag, vilket var enormt skönt, ser fram emot fler såna pass! Slutligen låter jag bilderna nedan tala för sig själva! Ha det bäst allihopa


Jag, påväg in i duschen efter ett massivt träningspass!


Känner mig stark, och för att inte tala om den fashionabla handduken!


Broder Emil visar sina biceps vem som bestämmer, boss


Emil ger ordet "biff" ett ansikte, yeah!
RSS 2.0