Idrottspsykologi is the fucking place to be!

Milda makter, sitter här i min komfortabla datorstol och är upphetsad utan dess like! Var nämligen på min första Idrottspsykologi-lektion i tisdags, det var så feting nice att jag saknar ord. Och inte nog med det så har träningsprogrammet gått enormt bra denna vecka, i måndags blev det rygg/biceps, i tisdags blev det 25min kondition och som körsbäret på toppen blev det tripeps/bröst igår! Tack gode gud för detta flooooow, som det ser ut nu så är jag på god väg att bli biff, snart är det bara 8 veckor kvar!


8 veckor till drömfysiken?


Back on Track!

Tju alla sköna därute! Förra veckans träning gick åt pipsvängen, det slarvades med sömn, kost och vila. Detta i sin tur ledde till en lätt förkylning och en mindre lätt diarré. Dock fick detta mig att inse, det fick mig att inse att min kropp aldrig kommer att ni sin fulla potential om jag inte behandlar den hyggligt. Från och med idag blir det ändring på detta, inget mer slarv! Nu är det rygg/biceps-pass på ingång, och efter 5 dagars träningsuppehåll kan jag säga att jag är minst sagt laddad!Tju alla biffar!

Tjena alla biffar därute! Idag blev det ingen träning, på grund av lätt halsont och dålig mage. När jag vaknade imorse fick jag springa till toaletten på en gång, sprängde sitsen ordentligt kan jag tala om. Nu mår jag mycket mycket bättre än imorse, dock vilar jag vidare och laddar inför morgondagen! Kramar i massor till er alla! Nedan bjuder jag på en bild av årgång 2008.Öl gör dig smal?

Tju alla katter därute! Dagens inlägg handlar om öl och rusdrycker! Jag har under träningsprogrammets gång hittils tagit avstånd från öl och andra rusdrycker, mycket på grund av de bieffekter som sägs förekomma, såsom uttorkning och dålig muskelåterhämtning. Dock läste jag precis en artikel i Aftonbladet. I artikeln står följande: "En grupp näringsexperter har kommit fram till att - bland annat - öl är finemang för den som vill vara hälsosam och - håll i er nu - gå ner i vikt." Visserligen är jag inte ute efter att gå ned i vikt, dock står det i artikeln att näringsexperterna rekomenderar 1 liter öl om dagen - speciellt för män. I en artikel på http://muscle.se/ står dock följande "Alkohol är speciellt dåligt för människor som tycker om att träna. Styrka, återhämtning, prestation och återuppbyggnad av muskelceller kommer att bli sämre vid konsumtion av alkohol. " Jag tror mer på det senare påståendet, vad tror ni? Länkar till artiklarna får ni här:  http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article359580.ab och http://www.muscles.se/alkohol-forstor-din-kropp-och-traning/


Usain Bolt NEW WORLD RECORD!!!!

Dagens andra inlägg tillägnar jag sprintern Usain Bolt, han är ta mig tusan fenomenal, såg honom precis slå världsrekord på 100 meter (9.58), milda makter vilken kvick rackare! Kramar i massor till Usain Bolt, keep up the good work, du är minsann en riktig biff.

Tju alla players and playettes!

Tju alla players and playettes därute! Sitter här och avnjuter ett glas kreatin inför träningen ikväll, bara tanken sänder en våg av njutning genom min kropp. I och med denna träning kommer jag nämligen att avsluta träningsprogrammets andra vecka! Andra veckan gick visserligen aningen sämre än den första på grund av slarv med kost, sömn osv. Men jag är ändå grymt stolt över mig själv, nu är det bara att bita ihop i 10 veckor till, jag är på god väg att bli biff! Nedan kan ni se en bild på träningsprogrammet jag följer och en fin bild på vår käre Arnold, han upphör aldrig att inspirera!

Thug Life, andra veckan avklarad imorgon!

Detta inlägg tillägnar jag mina kära arbetskamrater, hoppas att ni har en underbar helg era små livsnjutare!

Slutligen vill jag tillägga att jag just nu är mycket tillfreds, det blev ett ljuvligt benpass idag, vad mer kan man begära liksom. Imorgon har jag tagit mig igenom 1/6 av träningsprogrammet!

Andra veckan, snart avklarad!

Tju alla homeboys och homegirls därute! Nu är den andra veckan av träningsprogrammet snart avklarad, skriver ett saftigt inlägg om det imorgon, tills dess får gotta er i denna ljuvliga bild på vår käre Arne Schwarzenegger!

Vilodag!

På grund av dålig kosthållning och dålig sömn blev jag väldigt sliten efter gårdagens pass, därför tog jag mig friheten att vila idag. Dock såg jag till att kämpa och kräma rejält på jobbet, man får ju inte vara alltför slapp! Avrundande dagen med att medidera kring Arnold, och chilla ihop med min älskling, broder Emil och Janna, helskön kväll! Imorgon blir det ett tungt benpass, ser fram emot!

Bänkpress-olycka!

Yo alla grabbar och guzzar! Nu är jag inne på andra veckan av träningsprogrammet, det har hittils varit en enormt lärorik vecka. Jag börjar verkligen inse hur viktigt det är med sömn, mat och inte minst planering! Inför gårdagens bröst/triceps-pass hade jag sovit enbart tre timmar, ätit katastrofalt och som körsbäret på toppen så hade jag ingen som helst plan för hur jag skulle gå tillväga under passet, ändå förväntade jag mig att jag skulle kunna prestera maximalt. Detta resulterade i att jag nästan tappade skivstången i mitt stackars nylle när jag pumpade bänkpress, snacka om att lära sig den hårda vägen. Nåväl, jag tacksam som tusan för att jag lärt mig den läxan såpass tidigt, annars hade det kunnat gå som för killen i klippet nedan. Lägg det på minnet allihopa, vill ni bli biffar så måste ni äta ordentligt, sova tillräckligt och träna sunt!


Träning på ingång!

Tju alla bröder och systrar! Just nu känner jag mig full av kärlek, så jag tänkte att jag skulle dela med mig lite, hoppas att det värmer! Förövrigt är det träning på ingång, om en halvtimma ligger jag och bänkpressar, yeah!


Dålig planering kan suga snabel!

Tju alla kvinnor och mannar, hoppas att ni har det bäst! Idag blev det ingen träning på grund av dålig planering från min sida, detta suger givetvis snabel, därför blir det ett stenhårt pass imorgon! På schemat står kondition, bröst och triceps! Inför passet ska jag meditera kring Arnold för att sätta fart på mig själv.


Världens stoltaste grabb!

I detta inlägg vill jag uttrycka min stolthet över min älskade syster och min käraste flickvän! Syster lyckades idag äntligen bli intagen till en yrkesutbildning för dansare, 16 år gammal! Tusen kramar och grattis i massor syrran, du äger! Min flickvän vill jag tacka för en enormt lyckad bjudning och för att hon bakade den godaste rabarberpaj jag någonsin fått äran att smaka på, älskar dig! Ni gör mig så stolt, jag älskar er tjejer, tack för att ni finns!


Idolbild!

Igår var det vila, vilket innebär att det är träning på ingång. För att hålla motivationen uppe ska jag tänka på min käre manga-hjälte Baki, han kan minsann motionera som ingen annan!


När jag är trött och omotivationen är ett faktum brukar jag fråga mig själv "Vad hade Baki gjort?" Svaret är alltid detsamma, han hade tränat, hårt. Nu är det dags för en 20 minuters jogging-tur. Peace and love


Lil Wayne!

Dagens andra inlägg tillägnar jag Lil Wayne som tack för att han förgyller min vardag med sina förtjusande musikstycken. Ha en härlig fredagskväll allihopa!


Enormt nice!

Godeftermiddag alla bjässar därute, hoppas ni har det bäst! Igår blev den fjärde träningsdagen avklarad, med ett mycket behagligt benpass. Måste erkänna att jag aldrig haft sånt tryck i benen som igår, det var som att jag hade sprängladdningar i mina nedre lemmar, enormt nice!
Det blev följande övningar:

Benpress
3x10 200kg

Leg extensions
3x9 100kg

Adductor, insida lår
3x12 70kg

Stånde vadpress
3x12 70kg

Därefter blev det upphopp, tre set med maximalt antal repetitioner. Kort men enormt givande pass. Eftersom jag är på så gott humör bjuder jag på en bild av årgång 2008, ha en underbar dag allihopa!


Tummen upp för Sommaren med Göran!

Tju alla biffar därute, hoppas ni mår suveränt! Jag sitter återigen och avnjuter ett glas kreatin, hittils ett mycket bra kosttillskott, särskilt när det är träning på ingång.


Igår blev det utöver träning en helkväll med Emil, en mycket god vän, helt klart broder från en annan moder. Vi började med en kebab-tallrik och lite trevligt grabbsnack för att sedan spatsera vidare till bion och se "Sommaren med Göran". Extremt rolig film, Peter Magnusson gjorde en briljant insats som kärlekstörstaren Göran, rekomenderas varmt!
Helt klart lyckad kväll med Emil, nedan kan ni se en bild där vi roar oss på bröllopp.Som körsbäret på toppen bjuder jag på ytterligare en bild som gör mig på gott humör, denna gång med min baby!


Björn Borg, Tränings-schema !!!!

Genom detta inlägg vill jag bringa hyllning till de enormt trivsamma Björn Borg-kalsongerna! De sitter behagligt oavsett om man har en lång kabanoss eller en liten prinskorv till sköte.


Nedan kan ni även se träningsupplägget för Body for Life-programmet som jag nu ska följa 12 veckor framöver! De första två dagarna är redan undanstökade!Inte nog med det så har jag letat fram ett par halvnakna fotografier av mig själv som jag ska se tillbaka på och jämföra med då dessa 12 veckor är över! Fotografierna kommer att läggas upp, dock måste jag göra en slutgiltig granskning då flertalet av dessa blev aningen groteska, man vill ju inte skrämma läsarna.


Nu kör vi!!!

Just nu går det en våg av njutning genom min kropp, ungefär som när man doftar på en nytvättad strumpa eller äter en pizza från gårdagen. Jag ska nämligen ta mig an ett ljuvligt träningsprogram! Se bara på manskapet nedan, milda makter vilket resultat, och på bara 12 veckor!Metoden heter Body for Life och är ett 12-veckor långt tränings- och kostprogram som jag härmed bestämt mig för att följa ty jag sedan barnsben drömt om att bli en såkallad biff. Och eftersom metoden uppenbarligen ska vara enormt effektiv för både kvinnor och mannar så tänkte jag dela med mig utav den 12 veckor långa processen här på bloggen, schemat för träningen bifogar jag redan i nästa inlägg!

Nu ska jag ägna kvällen åt att leta fram halvnakna bilder på mig själv för att dokumentera förändringen som komma skall i samband med detta ljuvliga träningsprogram, peace and love, ta hand om er!

RSS 2.0