Biceps!

Tjuu alla! Gårdagens biceps- och ryggpass blev lite utav ett sugigt sådant, tränade aningen för tätt inpå maten så prestationen var inte direkt på topp, nåväl gör ett nytt försök i helgen, laddad! Nu ska jag snart iväg och möta upp min baby babe, underbaaaaaart! Ha en skön helg alla biffar därute! Avslutar med en bild på en väldigt användbar arm.

Laddar!

Tjuuuu! Sitter och fetingladdar inför kvällens pass med lite thai-mat från Sawadee! Idag står rygg och biceps på schemat, milda makter vad det kommer att gå undan! Passar på att dela med mig utav en bild på Ronnie Coleman, lägg märke till den välskulpterade stjärten.

Träningsdag!!!

Vaknade av att mobilen vibrerade, trodde det var min förtjusande flickvän som ringde, men det visade sig snart vara alarmet, tusan också... Nåväl, livet slutar aldrig att överraska. Idag blir det en härlig träff med min ljuvlige homeboy Sebastian, det ska bli enormt nice ty vi har en del att ta igen. Därefter blir det träning, och slutligen blir det chilla galet med en bok som gäller. Jag förutspår en härlig dag! Peace and lots of love

T.I. - Hell of a Life, Grym låt!

Tju alla härliga! Idag har det varit en träningsfri dag så jag känner en viss abstinens men jag sparar drivkraften till morgondagens pass *blink*. Utöver att jag känner mig lite understimulerad eftersom att det inte blev någon träning idag så känner jag mig också enormt belåten, sitter nämligen och avnjuter T.I.'s Hell of a Life, den är fabulöööööös! Hör själva! Peace and lots of love.

T.I. - Hell of a Life, Official Music Video


Feel Good-video

Tju alla katter därute! Sitter och avnjuter en kopp grönt té, livet är sannerligen en dans på rosor ibland. Tänkte dela med mig utav ett Youtube-klipp som gör gott för välmåendet, even the best fall down sometimes, peace and lots of love!


RSS 2.0