Idolbild!

Igår var det vila, vilket innebär att det är träning på ingång. För att hålla motivationen uppe ska jag tänka på min käre manga-hjälte Baki, han kan minsann motionera som ingen annan!


När jag är trött och omotivationen är ett faktum brukar jag fråga mig själv "Vad hade Baki gjort?" Svaret är alltid detsamma, han hade tränat, hårt. Nu är det dags för en 20 minuters jogging-tur. Peace and love


Kommentarer
Postat av: Adam Steen

Bra blogg. Intressant det där body for life-programmet. Hade ju varit något för en annan om man inte tävlat i längdskidor :)

2009-08-08 @ 20:05:40
URL: http://www.adamsteen.se
Postat av: Allan

Om du vill bli biff som jag...

Du börjar låta som en riktigt tränings-narkoman. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en liten historia.

Jag hade precis varvat mitt andra pass. vilket menas att jag snart var klar med mitt tredje. min personlige tränare sa "nu har du tränat tre pass gå hem och käka massa proteiner. Du får inte skynda såhär mycket vi ska träna långsamt". jaha, då gör jag väl det da, men jag ljög för honom. istället tjuvtränade jag bänkpress i mitt eget cykelförråd. Hemskt. Jag la upp fem stycken trehjulingar på en maountenbike (22 växlar) och några enstaka cykelhjälmar (ca: 70kg) och så satte jag igång 10-reps. Men det mest pinsamaste var när jag står där och är inne på min sista reps. så kommer det in en kille och frågar "vad håller du på med?" Jag svarar, i svettens yra "jag skulle bara kolla om jag låste cykeln rätt" pauser, men tar åter upp samtalet "..brukar nämligen också ställa min cykel här" mannens ögon antydde inte på det varmaste välkommnandet och jag såg att han genast sneglade på maountenbiken. Jag frågade "Är det din cykel den där... maountenbiken?" han svarade skarpt "ja det är det!" .."jäävligt tung".

2009-08-09 @ 02:18:24
Postat av: Lina

SV:

Tja du, jag googlade på aliens och fann min bakgrundsbild på det hållet. Men vilken sida vet i fan. Men jag kan hålla med dig om att den e sjukt snygg iaf.

2009-08-09 @ 20:36:08
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0